Met zo’n 25 vrijwilligers is op deze zonnige werkdag weer ontzettend veel gedaan.
Twee dagen van te voren was er al begonnen met het werk in de kleine slaapkamers boven en daar is nog een dag extra aan doorgewerkt. In deze twee slaapkamers zijn voorbereidingen getroffen om het stapelbed te splitsen in twee lage bedden. Hiervoor moesten nieuwe binnenmuren gemaakt worden, zodat diverse leidingen verlegd konden worden met nieuwe wastafels en spiegels. Al met al was dit wel een paar dagen werk.

Naast al dit werk aan de kleine slaapkamers en de standaard (half) jaarlijkse werkzaamheden, zijn met een geleende hoogwerker dakgoten schoongemaakt en is er enorm veel werk verzet om de overgroeide oever rondom te vijver weer vrij te maken.
De sterrenhemel is opnieuw blauw geschilderd en alle lampjes daarin zijn vervangen door (meer veilige) LED’s.
Café Stroop zorgde weer voor een overheerlijke lunch: bedankt daarvoor ! Dankzij het mooie weer kon die buiten genuttigd worden.
Overburen uit de nieuwe wijk waren uitgenodigd en kwamen kijken naar het huis en het bos. Ook kwam een mogelijke huurder kijken, die meteen zo enthousiast was dat hij gelijk boekte.

Wat zijn wij blij met al deze vrijwilligers, zonder deze mensen zou dit allemaal niet kunnen gebeuren. Heel erg bedankt en graag tot een volgende werkdag!!

De foto's van deze dag vindt u hier.