2023 10 26 Forp 1Forp streeft er dag in dag uit naar om HR/recruitment voor onze partners steeds verder te optimaliseren maar we steken ook graag de handen uit de mouwen voor een betere samenleving. Afgelopen donderdagochtend zijn 4 collega’s ijverig aan de slag gegaan voor het goede doel, de Gerard van Slobbestichting met het Van Slobbehuis in Bosschenhoofd. Deze stichting zet zich in voor kwetsbare kinderen en/of gezinnen die niet in de gelegenheid zijn om op vakantie te kunnen of om andere redenen een rustige en veilige plaatst nodig hebben om bij te komen. Even een moment om te ontspannen en kind te kunnen zijn. En om met elkaar een mooie tijd te hebben en fijne herinneringen te maken!

Wij ondersteunen deze stichting met handjes én met een donatie. De toegangspoort van het 5 hectare grote ‘Patersbos’ is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Forp.

Een werkdag totaal anders dan normaal. We werden heel enthousiast en met open armen ontvangen door de voorzitter van de stichting en de beheerder van het landgoed en startte met een korte rondleiding. Het was al snel duidelijk dat niemand zich hoefde te vervelen. Het zweet stond op onze rug bij het omzagen van bomen, het snoeien van braamstruiken, het versnipperen van dor hout, stapelen van houtblokken en het schoonmaken van het bos. Deze collega’s hebben het enthousiast en met veel plezier gedaan. En zoals een collega zei: “Goed dat Forp zulke mooie initiatieven neemt en fijn om zo een klein beetje bij te dragen aan dit goede doel.