De stichting wil vanzelfsprekend zowel het ‘Slobbehuis’ als het Patersbos goed onderhouden en waar nodig verbeteren. Dit wordt deels uit de opbrengst van verhuur gefinancierd. Zonder de hulp van vrijwilligers echter, is goed onderhoud onmogelijk. Het bestuur is uitermate verheugd met de inspanningen van tientallen enthousiaste vrijwilligers.

Het meeste werk wordt verricht op de zogenaamde werkdagen of vrijwilligersdagen. Twee keer per jaar, voorjaar en najaar, worden deze dagen georganiseerd. De vrijwilligers kiezen uit de beschikbare kluslijst, waarop de meest uiteenlopende klussen, een taak die bij de persoon zelf past. Dit kan zowel binnenshuis, aan de buitenzijde van het pand of in het bos. De stichting zorgt vanzelfsprekend voor koffie, thee en een goede lunch.

Meedoen is mogelijk zowel voor individuen als groepen. Een technisch specialisme vanuit beroep of hobby is handig maar zeker niet verplicht! Voor ieder is er altijd wel wat te doen, ook met 2 ‘linkerhanden’.

De data van de eerstkomende werkdag(en) word(t)en gepubliceerd onder de tab Vrijwilligers-Werkdag en onder Nieuws.

Wilt u inschrijven of nadere informatie? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..